Jakker fra FUSION

Den kompromisløse tilgang til funktionalitet, holdbarhed og det tidløse design er manifesteret i vores jakker til løb og cykling. Vores løbejakker og cykeljakker opfylder forskellige behov i løbet af året, men du kan være forsikret om, du investerer i en jakke, der holder og beskytter dig de næste mange år.

Løbejakker

Cykeljakker

Løbejakker

Løbejakker til forskellige vejrscenarier

Alle løbejakker er vind- og vandafvisende og tilgængelige i synlige HiVis farver til de mørke træningstimer.

S1 Run Jacket vil typisk være mest anvendelig i forårets og efterårets ustadige vejr, hvorimod S2 Run Jacket, med sin tre-lags membran, beskytter dig mod vejr, vind og lave temperaturer i vinterperioden.

Videoguide
Gennemgang af løbejakker

Her kan du høre en kort gennemgang (2 min) af vores forskellige løbejakker, eller du kan se en komplet og detaljeret forklaringsvideo (5 min) på vores YouTube-kanal.

Fremhævet
S1 Run Jacket

Let og praktisk løbejakke i vind- og vandafvisende materiale, som holder dig beskyttet på løbeture i ustadigt vejr. Jakken har effektive udluftningspaneler, samt synlige reflekspaneler på de vigtigste områder og en brystlomme til telefon og nøgler.

Se udvalget af løbejakker

Cykeljakker

Holdbare cykeljakker til ethvert behov

Alle cykeljakker er vind- og vandafvisende og tilgængelige i synlige HiVis farver til de mørke træningstimer.

SLi Cycling Jacket er vores topmodel, som er konstrueret i det ultralette og hurtige SLi-materiale og med en racefit pasform.

S3 Cycling Jacket er vores vinterjakke, der beskytter dig helt ned til -5 grader uden, at du skal gå på kompromis med din bevægelighed på cyklen.

S1 Cycling Jacket er lavet i et løsere fit til cykelmotionisten, der ikke ønsker en helt tætsiddende jakke, men mangler en let og praktisk cykeljakke til commuting eller joy rides med vennerne.

Videoguide
Gennemgang af cykeljakker

Her kan du høre en kort gennemgang (2 min) af vores forskellige cykeljakker, eller du kan se en komplet og detaljeret forklaringsvideo (9 min) på vores YouTube-kanal.

Se udvalget af cykeljakker