Background image

WORK @ FUSION

Velkommen inden for hos FUSION. En arbejdsplads præget af hvordan sportens verden fungerer og lysten evig forbedring.
Se profil

INSIDE FUSION

Vi er ikke mange, men en lille gruppe af specialister på hvert vores område - fælles er, at vi elsker sporten, træning og den evige forbedring. Både i forretningen og hos os selv. 
LANGTIDSHOLDBARE
Vi skal udvikle forretningen, produkterne og platforme - men vi skal også være langtidsholdbare. Både som forretning, men også som personale og mennesker. Derfor holder vi os selv vedlige i træningscenteret, som er en central del af arbejdspladsen.
HYLDER SYSTEMATIK
Fælles fredags-løbeture, tirsdags core-træning og masser af bordtennis. 
Vi tror på, at medarbejdere der dyrker sport - uanset niveau, også har en anden evne; gå på mod, få tingene gjort, lyst til at udforske og mærke forbedring på egen krop. 

Men for at kunne få både arbejds-, familie- og sport til at gå op i en højere enhed, bliver man også nødt til at være systematisk og få tingene gjort på de rette tidspunkter. 

Vi elsker systemer. Arbejdsprocesserne i hverdagen modvirker fejl og bøvl og skaber i stedet en sund kultur, hvor fokus er på de rette ting. 
TESTER SELV 
Lige fra hyggemotion til imponerede tider ved La Marmotte, Marathon- og ultraløb samt nogle af de hurtigste løbesplits i DK. 

Vi udvikler, tester og bruger tøjet i hverdagen og når det virkeligt gælder - og med systue på HQ, kan vi med det samme rette og udvikle når vi får nye ideer.
NYT FUSION HQ, Sommeren 2021
Der arbejdes på højtryk på byggepladsen, hvor det nye FUSION HQ forventes at stå indflytningsklar sommeren 2021. 

3000m2 med lager, nørdet udvikling, administration og trænings/test-center. 

“Lyst til at være en 
del af FUSION holdet?”

Vi vil altid gerne høre fra spændende personer, som gerne vil arbejde i en virksomhed med daglig fremdrift. I perioden 2016-2020, har vi haft en vækst på 361%, så der er løbende plads til nye på holdet. 


Send os gerne en email på support@fusion.dk mrk. Uopfordret ansøgning