2022

WRAPPED

Der er udfordringer i sporten - og ikke mindst i verden lige nu... Vi tager dem gerne op:

Nyt performance center

I maj blev 600 m2 nye halfaciliteter taget i brug i tilknytning til FUSION HQ. Et boblende eksperimentarium af grejudvikling, test, træningsoptimering, screening og meget mere.

Lancering af rendyrket speed og perfektion:

TEMPO!

Det ultimative resultat af mangeårig erfaring, omfattende aero-tests og materiale innovation i samarbejde med de hurtigste atleter.

TEMPO! kom i kamp

TEMPO! slog til på sin første raceday, 2022 Hawaii Ironman World Championship: Franske Sam Laidlow blev 2’er i Kona og satte fastest bike split ever. Vi fulgte det hele fra HQ.

TestLab opgraderer

Vi udvider TestLab - igen. Så nu vi er endnu bedre til at lede efter dét, vi helst ikke vil finde: fnuller, slid, dårligt stræk. Vi gennemtester i et avanceret teknisk miljø. Og altid med dobbelt op på gentagelser i forhold til branchestandarder.

Fusion x Coloquick

Vi har genoptaget samarbejdet med kontinentalholdet Team ColoQuick. Den sociale del blev revitaliseret med bikelir, italienske sandwiches og bas på soundboksen ved kick off i Fusion HQ.

Endnu hurtigere ordre behandling

Lageret omstiller nu lettere mellem omfangsrige butiksordrer og direkte kunders køb, så 99% af bestillingerne er fremme dagen efter. Og ved returnering ombytter eller tilbagebetaler vi hurtigere, fordi du selv registrerer før tilbagesending.

Fusion Core Systems

Vi vil gerne kunne tilbyde mest mulig træning for færrest kroner. Derfor samlede vi de allermest essentielle ”grejneeds” i Fusion Running Core , Fusion Cycling Core, Fusion MTB Core og Fusion Gravel Core: Få fleksible basisprodukter, der sammen dækker alle behov året igennem.

IRONMAN 70.3 World Championship

i Utah - og hos Fusion. Også i HQ i Svenstrup var der høj puls på raceday. ”Vores” placeringer: #3 - Magnus Ditlev: 3:39:52 #8 - Thor Bendix Madsen: 3:44:42

Fusion til eksamen

På landets handelsskoler var 3.g’erne i år til afgangseksamen i Fusion’s unikke produktions- og forsyningskæde. Efterfølgende var vi med et Fusion foredrag indbudt af undervisningsministeriet til et arrangement for udvalgte gæster på Egeskov Slot.

FUSION CLUB vokser

Næsten dobbelt så mange afusionados i løbet af 2022.

Vi investerer i Herning Textilfarveri

For selvfølgelig kan man drive textilfarveri i Danmark, hvor vi ikke kun har stolte textil traditioner men også lagret generationers erfaring og knowhow. Og nu med langt mindre ressourceforbrug - og et bedre resultat!
Vi har længe udviklet på vores egen indfarvningsmetode. Resultatet er bedre gennemfarvning, større holdbarhed og blødere tekstiler, samtidig med et minimalt vand-, farve-, og energiforbrug. Vi lancerer SuperBlack® på farveriet i 2023.

Stærk synergi med forhandlerne

Krisetid er indkøbsstop og fyldte lagre - også i detailhandelen. Så nu mærker vi for alvor Fusion forhandlernes opbakning til vores reorder med dag til dag bestilling. Samtidig har vi ude i butikkerne gode ambassadører, der er med til at skabe flere dedikerede Fusion brugere.

Vejrudsigten bestemmer næste uges produktion

Fusion er datadrevet via ”skyen”. Og nu kommer råvareleverandørerne også med. Sammen med vores unikke ai-forecast system, der også omfatter vejrudsigten, gør det os endnu mere præcise: Altid rette produkt til rette tid - og ingen overproduktion, intet spild, kort transport og meget lille bufferlager.

Strikket i Ikast - farvet i Herning

I år var over halvdelen af vores textiler fra Danmark. Og meget bliver indfarvet på vores eget farveri i Herning. Så nu bliver der endnu mere styr på kvalitet og klimapåvirkning.

Vi har sagt det længe - nu gør kunderne det også!

“Holdbar" går igen i de fleste anmeldelser.

Team Sparekassen Danmark Aalborg - Kick off 2023

Nyt image, nye mål: DCU elite teamet skød den nye sæson igang en november dag hos Fusion med nydesignet cykeljersey, nye cykler og ambitioner om hjemmebane succes ved DM ugen i Aalborg, juni 2023.

Ned for varmen, op for hyggen - en kampagne

Forsyningskrise og tårnhøje varmeregninger truede kunderne. Men omstilling er nøgleordet i hverdagen hos Fusion: Kort produktionshorisont, minimal transporttid, fleksibelt lager - altid rette produkt i rette tid: Og derfor var der hurtigt masser af lunt Recharge til levering.

Flere nye ansigter

Anders Bystrup er tilbage som produktudvikler og Mathias Niels Blicher Bech er lige startet op som udviklingschef i Fusion R&D. Det betyder endnu kortere fra tanke til innovativ handling. Samtidig er Claes Rehn tiltrådt som dealer succes manager for Sverige.

Tak for i år - ses endnu stærkere i 2023