HOLDBARE PRODUKTER SIDEN 1999

IGENNEM 20 ÅR HAR VI ELSKET:

Holdbarhed, kvalitetsarbejde, at udvikle produkter der gør en forskel, ægte håndværk, at nærproducere i rette mængde og jer der udfordrer produkterne igen og igen - år efter år.


Denne trøje har fulgt mig gennem ca. 15 år på utallige MTB ture (både over og under mudderet!) og på løbeture i Rold Skov. Det er som om, det kun er brugeren af trøjen der ældes - produktet står fortsat knivskarpt :-) SVEND BRÅTEN

HOLDBART IFØLGE WIKIPEDIA

WIKI: Holdbarhed er et fysisk produkts evne til at forblive funktionel uden at kræve overdreven vedligeholdelse eller reparation, når de står overfor udfordringerne ved normal drift i løbet af dens designlevetid. Dette skal ledsages af en vilje fra forbrugerne til at give afkald på at have den "helt nyeste" version af et produkt.
 
En ting er, at det altid må være et mål, at lave så holdbare produkter som muligt, men det skal følges op ad en vilje fra forbrugerne til ikke altid, at ville have seneste nye. Derfor udgiver FUSION ikke kollektioner flere gange om året, som automatisk forælder tidligere kollektioner - blot pga nye mønstre og farver.

Næh nej, et FUSION produkt skal bruges i mange år og derfor er FUSION-produkterne klassiske i form og farve og forbedres nænsomt - lidt ala de danske møbelklassikere.Denne her model købte jeg brugt for ca. 5 år siden- er MEGA glad for den. Den er perfekt - særligt i strid vestenvind her på Bornholm. Den har også været med på adskillige rejser både som løbe, MTB og vandretrøje.  Sanna Elisabeth Nielsen

HOLDBART = BÆREDYGTIGT

Holdbarhed vinder altid til sidst. Uanset hvor rigtigt, økologisk og grønt et produkt er, vil holdbarhed altid være vigtigste parameter, når der snakkes bæredygtighed. En økologisk fremstillet bomulds t-shirt koster op mod 3000 liter vand at producere og hvis den går ud af form og funktion efter 2-3 ganges brug, er spildet totalt. En elbil, hvis batteri ikke kan holde længe nok, er bestemt heller ikke bæredygtig. 

Dette giver selvfølgelig ikke "carte blanc" til at være ligeglad med produktionen, men en pligt til at skabe produkter der holder længe. Derfor bruger vi lokale råvarer, producerer lokalt efter ordentlige forhold og med minimalt forbrug samtidig med, at vi ikke sætter flere produkter i verden end der er efterspørgsel til. Det er holdbart for miljøet, leverandører, ansatte og for dig der har og bruger produkterne år efter år.Disse MULTISPORTTIGHTS har hjulpet mig gennem over 1000 races og  træningspas gennem de sidste næsten 10 år.  Uanset om jeg løber, kører mountainbike, inline, langrend, kajak, indendørs roning, styrketræning, havsvømning eller andet.  
De er nu let falmet, men de er hverken tyndslidte eller slappe i elastikken og jeg er vild fan. Poul Brix Bjerregaard

AT ELSKE DET LANGE SEJE TRÆK

Hos FUSION er vi sportsfolk inden for udholdenhedssport. Det betyder i bund og grund at vi elsker det lange seje træk og ikke de korte hurtige genveje. Det betyder også, at vi ved, at små forbedrede detaljer kan ændre det samlede resultat markant. Denne tilgang fra udholdenhedssporten har vi overført til måden at drive virksomhed på. Små daglige optimeringer i processer skaber hele tiden bedre produkter, gode arbejds-, leverandør- og kunde-forhold. En bevidst tilgang til, at vi alle skal være her længe, giver et fokus på at skabe holdbare omgivelser, uden quick-fixes, mange reklamationer, ombytninger og stress.


Jeg fik mit FUSION-sæt med tights og t-shirt i 2014 og gennemførte mit første 1/2 marathon. Efterfølgende har jeg gennemført 5 halvmarathons og 2 marathons i sættet.  Det her sæt er nok vasket 500+ gange og det er med til at gøre mig mentalt uovervindelig. Thomas Boyens