FUSION KERNEVÆRDIER

✓ Produkter konstrueret med lang holdbarhed for øje

Det vigtigste parameter, når man snakker bæredygtighed er, at lave produkter, som kan bruges i rigtig lang tid - OG produkter, som forbrugerne er villige til at bruge i rigtigt lang tid, fordi der ikke hele tiden kommer nye, smarte kollektioner med farverige prints og designmæssige ændringer. Se mere om holdbarhed

✓ MADE IN EU
Ved at producere og source i EU, sikrer vi samtidig også, at der er ordentlige løn- og arbejdsforhold samt, at vi ved, at ikke kun os selv, men også alle vores underleverandører er underlagt EU's lovgivning. Alle FUSION produkter bliver lavet på egne systuer. 

✓ Alle produkter og materialer er Standard 100 by Oeko-TEX Certificeret
Vores eget STANDARD 100 By OEKO-TEX certifikatsnummer er 20170K1267 AITEX. 

Se mere om hvad STANDARD 100 by OEKO-TEX betyder her

✓ High Performance Sportswear
I en bæredygtig verden skal vi stadig kunne udfolde os (se wikipedia om bæredygtighed). Vi skal gøre det, så vi ikke gør skade på omgivelserne. Derfor er det vigtigt, at det tøj vi bruger i udfoldelsen af vores passion, kan bruges mange gange og længe samt det giver os mulighed for at træne og konkurrere i al slags vejr.  

✓ Ingen overproduktion
Sammen med at lave produkter der holder i lang tid er det vigtigste element at man ikke sætter flere varer i verden end der er behov for. Vi indkøber, producerer og sælger efter data og algoritmer opbygget over mange år. Det gør, at vi med god samvittighed kan sige, at der ikke produceres flere FUSION-produkter end der sælges.

Imens vi ikke overproducerer, benyttes også de samme råvarer i mange af vores produkter, hvilket gør, at spild er nærmest ikke eksisterende. 

✓ Bruger kun Mulesing-fri Merino-Uld
Vi benytter kun Merino-Uld fra de mest anerkendte leverandører og de har i mange år haft fuldstændig styr på ordentlig produktion, certifikater og dyrevelfærd. 

✓ Siden 1999, Danmark
FUSION blev startet i 1999 af to brødre, Mads og Per Nissen. Det er stadig de to brødre, der ejer virksomheden.

Produkterne sælges både via detailhandlen og online. Flere verdensklasse-atleter har igennem årene sat adskillige rekorder i FUSION-tøj og til hverdag bruges tøjet til genopladning, træning og konkurrence af den aktive befolkning, som vil lidt ekstra.