Cykelbibs: Hvordan vælger du det rigtige par?

Valget er vigtigt for den bedste præstation. Og oplevelse. Igen og igen. Holdbarhed og funktionalitet står vi inde for. På ære. For vi har styr på egne råvarer og egne systuer.

Men discipliner, vejr, træning og podiepladser kræver forskellig fokusering på den udvikling og optimering, vi mener, du har krav på.

Det håber vi, kan mærkes i dine næste cykelbibs.  

Vælg

Cykelbibs

De korte bibs til enhver disciplin

C3 Bib Shorts

Slidstærke, alsidige cykelbukser med høj siddekomfort til de lange ture - og med features hentet fra topmodellen SLi Bib Shorts.

De helt rigtige bibs, hvis du kun skal vælge ét par cykelbukser til både træning og konkurrence. 

Farver: Black, Night, Green

HP Bib Shorts

Et par High Performance Bib Shorts specielt gode til træning på de lidt køligere dage ude og til spinning, Zwift og de ekstra lange træningspas.

HP BIB SHORTS er i modsætning til de to andre syet af en 2-sidet metervare, der er aktivt og hurtigt svedtransporterende, så du altid er tør og komfortabel - og samtidig varm, når det er koldt.

SLi Bib Shorts

Superlette high-end cykelbukser til træning og konkurrence. Et par ekstreme bib shorts, der kombinerer funktionel feinschmeck med højeste komfort. Vægten er kun 152g i størrelse medium.

Med ægte 4-vejs stræk i materialet sidder MENS SLI BIB SHORTS fuldstændigt perfekt på låret.

De lange bibs til det barske vejr

Long Bib Tights

Lange cykelbukser til træningsturene forår og efterår - fra de kølige sommerdage til frostfrie vinterdage. Cykelbukserne er unisex til både mand og kvinde. 

Med sin unikke kombination af materialer og figursyet pasform giver LONG BIB TIGHTS dig behagelig komfort med dine korte favorit-bibs under, da der ikke er siddepude i de lange cykelbukser.

S3 Long Bib Tights

Lange cykelbukser, der virkelig beskytter dig på træningsturene i de kolde vintermåneder. Cykelbukserne er unisex til både mand og kvinde.

Den specielle 3-lags membran i benene på dine S3 LONG BIB TIGHTS har et vandafvisende ydre, en høj åndbarhed og isolerer samtidig godt. Materialet er højelastisk, så cykelbukserne får en tætsiddende pasform uanset kropstype, der giver dig unik komfort med dine korte favorit-bibs under, da der ikke er siddepude i de lange cykelbukser. 

Triple Density Chamois

Alle Bib Shorts er med optimeret trykaflastning. Puden er ikke lagdelt i flere kvaliteter, men er i ét holdbart stykke, så materialetræthed undgås.

Siddepuden er CNC-bearbejdet med bløde overgange, så der opnås ekstra komfort på både de korte og længere ture, og risikoen for siddesår nedsættes væsentligt.

Det fleksible tilbehør

Leg Warmer

Løse ben til træning og konkurrence - til både mænd og kvinder.

Der er god komfort i materialet, som er aktivt svedtransporterende og moderat vindbeskyttende med silikone-belagte kantbånd og lettere kompression i underbenet.

Knee Warmer

Knævarmere til træning og konkurrence - til både mænd og kvinder.

Der er god komfort i materialet, som er aktivt svedtransporterende og moderat vindbeskyttende med silikone-belagte kantbånd.

Brugerne fortæller

Efter i flere år at have prøvet flere high-end mærker af Bib Shorts er jeg endt ud i at finde C3 Bib Shorts fra Fusion de bedste af alle. Selv på lange ture er der ingen udfordringer med sadelsår og lign. C3 Bibs får derfor mine bedste anbefalinger.

Carsten

Super bibs, der kan tåle at blive brugt dag efter dag både ude og inde. De bliver siddende uanset forholdene. De tåler både varme og kulde, og sveden ledes væk. Puden er meget holdbar og tilpas blød. Det stræk, der er, er helt tilpas i forhold til størrelsen.

Rune

Gravel

Slidstærke, alsidige cykelbukser med
høj siddekomfort til de lange ture - det sikre valg.

Brugerne fortæller

Wow! Min søgen efter de perfekte bib shorts stopper her. Har kørt med bibs fra alle de store mærker, og de her er i en liga helt for sig. Stoffet, puden, alt spiller. Superlette, komfortable, og de sidder tæt på den helt rigtige måde.

Rasmus

Fantastiske Bib Shorts, som udkonkurrerer alle de store mærker på markedet. De sidder som skræddersyet og har en pude, som er lækker at sidde på selv efter +1000 km.

Morten Enggaard
Forårsgarderoben
Der var den igen

Årets første dag i “kort/kort” fejres traditionelt blandt cykelryttere og kan sammenlignes med forårskåde køer, som sanseløst “bosser” ud over de græsgrønne stepper. Det gentager sig hvert år, og er alligevel euforisk, som var det første gang. Selvom vi ikke er helt fremme ved sommertøjet, havde jeg det sådan i lørdags. Den var der igen! Følelsen af det næsten magiske skifte fra én sæson til den næste. 

Hver årstid kan noget specielt. Og mens jeg spurtede derudad iklædt forårsgarderoben, fik det mig til at fundere over, hvor få stykker cykeltøj man egentlig behøver for at klare det omskiftelige danske vejr.

Bibs er basis for din eksekvering på rammen. Din krops kontakt med sadlen, med cyklen, med farten. Motorisk core for tråd, balance, styring.

Og det ekstra lag, som skal ånde, aerooptimere, beskytte bedre end din egen hud.

FIND DE PERFEKTE BIBS

Svar på nogle få spørgsmål, og find de cykelbibs, der passer dig bedst.

Brugerne fortæller

Efter flere år med problemer med "numsen", flere sadler og forskellige cykelbukser, har jeg i Sli Bib shorts fundet løsningen. Et "røv" godt produkt. Super pude og fast pasform. Farvel til "numseproblemer", goddag til komfort på alle ture på raceren.

Søren Abel Kofoed

Da jeg købte mine første bukser for et år siden, havde jeg hørt meget om, hvordan de sad. Men det slog alle forventninger, da jeg fik dem på. De sidder rigtig godt, og de strammer ikke over skulderen som andre cykelbukser.

Jesper Petersen