Bibshorts: Hvordan vælger du de rigtige cykelshorts?

Valget er vigtigt for den bedste præstation. Og oplevelse. Igen og igen. Holdbarhed og funktionalitet står vi inde for. På ære. For vi har styr på egne råvarer og egne systuer.

Men discipliner, vejr, træning og podiepladser kræver forskellig fokusering på den udvikling og optimering, vi mener, du har krav på.

Det håber vi, kan mærkes i dine næste cykelbibs.  

Vælg

Cykelbibs

Korte bibs til enhver disciplin

fusion-cykelbibs-c3-bib-shorts
C3 Bib Shorts

Allrounderen: De rigtige bibs, hvis du skulle vælge et par.

Slidstærke, alsidige cykelbukser med høj siddekomfort til de lange ture - og med features hentet fra topmodellen SLi Bib Shorts.

Farver: Black, Night, Green

fusion-cykelbibs-hp-bib-shorts
HP Bib Shorts

Til lange (og kølige) træningsture samt indoor cycling.

HP Bib Shorts er i modsætning til vores andre modeller syet af en 2-sidet metervare, der er aktivt og hurtigt svedtransporterende, så du altid føler dig tør og komfortabel uanset vejret.

fusion-cykelbibs-sli-bib-shorts
SLi Bib Shorts

Til hurtig træning og konkurrence.

SLi Bib Shorts er topmodellen, der med 4-vejs stræk sidder helt perfekt på låret.

Superlette cykelshorts, der kombinerer funktionel feinschmeck med højeste komfort. Alt sammen udviklet og testet ned til mindste detalje for at give dig den bedste performance på cyklen.

Lange bibs til barsk vejr

fusion-cycling-core
Long Bib Tights

Til de kølige træningsture forår og efterår.

Long Bib Tights er et par lange cykelbukser, der med sin unikke kombination af materialer og figursyet pasform passer til både herre og dame.

De er udviklet i et højelastisk materiale, der sikrer en tætsiddende og komfortabel pasform uanset kropstype.

Cykelbukserne er uden pude, hvorfor det er meningen, at du anvender dine favorit-bibs under for maksimal komfort.

S3 Long Bib Tights

Vinterbibs til træningsturene i de koldeste måneder.

S3 Long Bib Tights er vores lange cykelbukser til vinterperioden. Modellen er unisex og passer både dame og herre.

Cykelbukserne indeholder en særlig 3-lags membran, der sørger for at regulere din kropstemperatur, så du hverken kommer til at fryse eller svede for meget samtidig med, at de afviser udefrakommende regn og sne.

De er udviklet i et højelastisk materiale, der sikrer en tætsiddende og komfortabel pasform uanset kropstype.

Cykelbukserne er uden pude, hvorfor det er meningen, at du anvender dine favorit-bibs under for maksimal komfort.

Er du stadig i tvivl?

Bibs er basis for din eksekvering på rammen. Din krops kontakt med sadlen, med cyklen, med farten. Motorisk core for tråd, balance, styring. Og det ekstra lag, som skal ånde, aerooptimere, beskytte bedre end din egen hud.

Vi har lavet en test, der giver dig svar på, hvilke bibshorts, der passer bedst til dig og dine spørgsmål.

Det fleksible tilbehør

fusion-cycling-core
Leg Warmer

Løse ben til træning og konkurrence - til både mænd og kvinder.

Der er god komfort i materialet, som er aktivt svedtransporterende og moderat vindbeskyttende med silikone-belagte kantbånd og lettere kompression i underbenet.

Knee Warmer

Knævarmere til træning og konkurrence - til både mænd og kvinder.

Der er god komfort i materialet, som er aktivt svedtransporterende og moderat vindbeskyttende med silikone-belagte kantbånd.

Brugerne fortæller

Efter i flere år at have prøvet flere high-end mærker af Bib Shorts er jeg endt ud i at finde C3 Bib Shorts fra Fusion de bedste af alle. Selv på lange ture er der ingen udfordringer med sadelsår og lign. C3 Bibs får derfor mine bedste anbefalinger.

Carsten

Super bibs, der kan tåle at blive brugt dag efter dag både ude og inde. De bliver siddende uanset forholdene. De tåler både varme og kulde, og sveden ledes væk. Puden er meget holdbar og tilpas blød. Det stræk, der er, er helt tilpas i forhold til størrelsen.

Rune
Triple Density Chamois

Alle Bib Shorts er med optimeret trykaflastning. Puden er ikke lagdelt i flere kvaliteter, men er i ét holdbart stykke, så materialetræthed undgås.

Siddepuden er CNC-bearbejdet med bløde overgange, så der opnås ekstra komfort på både de korte og længere ture, og risikoen for siddesår nedsættes væsentligt.

Gravel

Slidstærke, alsidige cykelbukser med
høj siddekomfort til de lange ture - det sikre valg.

Brugerne fortæller

Wow! Min søgen efter de perfekte bib shorts stopper her. Har kørt med bibs fra alle de store mærker, og de her er i en liga helt for sig. Stoffet, puden, alt spiller. Superlette, komfortable, og de sidder tæt på den helt rigtige måde.

Rasmus

Fantastiske Bib Shorts, som udkonkurrerer alle de store mærker på markedet. De sidder som skræddersyet og har en pude, som er lækker at sidde på selv efter +1000 km.

Morten Enggaard