FUSION indgår samarbejde med Triatlon Danmark

FUSION indgår samarbejde med Triatlon Danmark

 FUSION og Triatlon Danmark indgår samarbejde

Triatlon Danmark har indgået officielt partnerskab med FUSION, der således bliver High Performance Clothing partner for forbundets atleter. 

I Triatlon Danmark lancerede vi i 2019 en ambitiøs grøn strategi, der bygger på respekt for natur, miljø og klima. Set i det lys er det et helt naturligt og oplagt skridt at indlede et samarbejde med danske FUSION. Udover at kvaliteten af FUSIONs tøj er indiskutabel og gør, at vores atleter kan præstere optimalt uanset forhold, så betyder deres produktionsmetoder og tilgængelighed, at der kun produceres det tøj, der er behov for nu og her, siger Morten Fenger, direktør i Triatlon Danmark, og fortsætter:

Dermed undgår vi overproduktion, og at der bliver produceret en masse varer, som aldrig bliver brugt. Det giver samtidigt atleterne mulighed for altid at vælge de mest opdaterede produkter.

Netop indsatsen mod overforbrug og langvarig holdbarhed på de ting, vi omgiver os med, er to meget vigtige skridt i at arbejde med bæredygtighed. 

Hos FUSION er glæden over det nye samarbejde gengældt:

Vi er oprigtigt glade for at kunne samarbejde med Triatlon Danmark om at supportere danske atleter med tøj, der gør dem bedre, uanset hvilke forhold de måtte komme ud for. FUSION udvikler produkter sammen med nogle af verdens bedste atleter, og de samme produkter vil blive tilbudt AG atleterne uden ændringer.” 

FUSION skal lave de danske nationaldragter fremover

Den nye samarbejdsaftale betyder, at FUSIONs nationaldragter bliver tilgængelige for alle, og at andre FUSION-produkter påføres Triatlon Danmark logoer. 

Ønsker du en dansk landsholdsdragt eller andre produkter fra FUSION, skal du gøre følgende….. 

  • Påfør din unikke kode ved bestilling, da denne sikrer din specialle Triatlon Danmark pris.
  • Ved bestilling af National-suits, bedes du skrive dit Navn til tryk i kommentar-feltet. (Vær opmærksom på, at returret frafalder på varer med tryk)
  • Ved bestilling af T-shirt, skal Farven Rød vælges. 

Se og bestil din nationaldragt her →