Der var den igen…

Der var den igen…

Var på cyklen her i weekenden. Hele to gange. Men lørdag især var det en fornøjelse at mærke solens stråler varme sådan rigtig forårsagtigt. Og det var aldeles ubeskriveligt at lufte sommercyklen for første gang i år og efterlade vintergeden i garagen.  

Årets første dag i “kort/kort” fejres traditionelt blandt cykelryttere og kan sammenlignes med forårskåde køer, som sanseløst “bosser” ud over de græsgrønne stepper. Det gentager sig hvert år, og er alligevel euforisk, som var det første gang. Selvom vi ikke er helt fremme ved sommertøjet, havde jeg det sådan i lørdags. Den var der igen! Følelsen af det næsten magiske skifte fra én sæson til den næste. 

Hver årstid kan noget specielt. Og mens jeg spurtede derudad iklædt forårsgarderoben, fik det mig til at fundere over, hvor få stykker cykeltøj man egentlig behøver for at klare det omskiftelige danske vejr.

I mit daglige arbejde på FUSION HQ har jeg adgang til den fulde kollektion. Og alligevel er det ganske få enheder, jeg bruger igen og igen. Også selvom jeg har en umættelig appetit på cykelsporten som supermotionist og noget licensløb i c-klassen.

Forårstøjet består typisk af en baselayer, en grå Light LS - kun med en vest over. Hertil bruger jeg et par C3 Bibs med et sæt Leg Warmers. Et setup, der med stor fleksibilitet bringer mig komfortabelt gennem rigtig meget dansk vejrlig: Fra kølige 7-8 graders forårsdage helt frem til det lunere vejr med 17-18 grader. 

Sommertræningen kort sagt: C3 Bibs, Nova Torso kombineret med Mens Cycling Jersey.

Når vejret vender, og vinteren igen anes i horisonten, supplerer jeg min baselayer med en Merino Uld LS - når det bliver rigtig koldt med en Nova Torso under. Mine C3 Bibs bliver suppleret med et par S3 Long Bibs. Og til at gøre vintersættet komplet vælger jeg cykeljakken over dem alle: S3 Cykling Jacket. Så er man virkelig UNSTOPPABLE. Og så kan verden, vejret og vinteren bare komme an. 

 

Men lad os lige nu blive i foråret, og de moments, det giver - og det lækre ved forårsgarderoben er, at den er 1:1 med efterårsgarderoben, så grejet til den tid investeringsmæssigt allerede er på plads. 


Ses derude! 

Troels Vest Jensen
Fusion


DE NÆVNTE PRODUKTER:
Underdele: C3 Bib Shorts, LEG WARMERS, S3 Long Bib Tights
Overdele: Nova Torso, Merino LS, Light LS Cycling Jersey, Mens Cycling Jersey, SLi Cycling Vest, S3 Cycling Jacket

Samlet forårspakke findes her

Kommentér