Viktor Thorup

Viktor Thorup

Hvad er det, der gør dig unik som atlet
Jeg har en konstant trang til at optimere min træning og livsstil mod at præstere bedst muligt på skøjtebanen. Jeg har siden en meget ung alder trænet meget og struktureret.

Hvad er dine største resultater
5. Plads ved Vinter OL 2018
4. Plads World cup finalen 2019
9. Plads ved 5000m VM allround 2019

Hvilket resultat har haft størst betydning for dig
Min 5. plads ved OL var et stort, fordi jeg det er det bedste danske individuelle præstation ved et Vinter OL nogensinde. Derudover var min første VM top 10 banebrydende for mig mentalt, da det her gik op for mig, at jeg har reel mulighed for, at blive Verdens bedste skøjteløber.

Hvad betyder FUSIONs tøj for dig under træning og konkurrence
Fusion hjælper mig meget i træningen, hvor jeg bogstaveligtalt befinder mig i en gigantisk fryser. Her er det vigtigt med noget svedabsorberende og komfortabelt tøj. Samtidig sætter jeg høje krav til aerodynamikken, da vi i de hurtige træningspas skøjter med 50-60km/t. Jeg synes at Fusion klarer denne opgave bedre end alle andre brands jeg tidligere har gjort brug af. I sommerhalvåret træner jeg på inlines, hvor de forskellige skinsuits er perfekt, da de sidder tæt, men samtidig tillader god bevægelighed, som er nødvendigt i den ekstreme position under sprint og starter.

Hvem er dine andre sponsorer og hvordan hjælper de dig til at blive bedre
Jeg har flere lokale sponsorer, som støtter mig med at dække der store rejsebudget, som kræves indtil vi får bygget en 400m skøjtebane i Danmark. Slagelse kommune har heldigvis støttet mig siden junior-årene og gjort det hele muligt. Derudover for jeg mine kosttilskud fra Staï, restitutionsboots fra Yourboots, barrer og gels fra Powerbar, solbriller og hjelm fra Bliz, cykel fra det danske firma Pronghorn og træningsdevices fra Pulsure.dk. 

Fødselsdato: 14/08-1994