Søren Selvejer

Jeg kommer fra en lille by lidt nord for Aalborg som hedder Biersted, der blev jeg født d.28. juli 1989 og gennem min opvækst har jeg altid været meget aktiv. Jeg har spillet rigtig meget fodbold, håndbold og badminton.

Vi har som familie været meget aktive i den lokale klub og mine to storebrødre har været på ungdomslandsholdet i henholdsvis svømning og fodbold

I 2010 startede jeg på Nordjyllands Idrætshøjskole, og det var her jeg fik øjnene op for triatlon. Jeg havde nogle rigtig gode og sjove oplevelser med små løb som højskolen selv arrangeret. Da jeg var færdig med højskolen blev jeg medlem af Aalborg Triathlon Klub, det var her jeg lærte at det ikke er nok at kunne cykle hurtigt, men at det også kræver fokus på både svømning og løb. 

I 2014 startede jeg med at arbejde på Club La Santa som cykelguide og cykelmekaniker, planen var at jeg skulle være der et års tid. Men jeg fandt mig godt tilpas i omgivelserne og nød de gode træningsfaciliteter. Det endte med 3,5 år, hvor af jeg de sidste 2 år havde ansvaret for Club La Santas ”Bike Weeks” og ”Triatlons Camps”

Jeg kom hjem fra Club La Santa 6 dage før jeg skulle deltage i Ironman København som var mit helt store mål i 2017. 

Det gik rigtig godt og er til dags dato mit bedste resultat. Jeg vandt min AG 25-29 og blev nr. 5 overall med tiden 8.48.39

Resultatet gav mig en plads på Hawaii, og det blev en meget varm dag. Jeg havde en god svømning og et godt cykel split, og satte cyklen som nr. 1 i min AG og nr. 6 overall af alle AG´er. Den varme dag ramte mig først på løbet og efter 5-7 km løb kunne jeg godt mærke at det ville blive en hård kamp at komme til målstregen. Så jeg har helt sikkert en revanche til god på Hawaii.

Mine venner vil beskrive mig som en stille person der har benene plantet godt på jorden. Jeg holder mig til den planen min træner og jeg har lavet, men er heller ikke bange for at lytte til hvad min krop fortæller mig. Jeg går meget ind for at man skal have sit hoved med i det man laver og sørger for at man har styr på sit bagland, så får man helt sikkert mere ud af sin træning. 

Jeg kører efter mit motto: ”Har man det godt kører man godt!”

Der gik ikke mange måneder i triatlonsporten før at Fusions tøj blev mit fortrukne trænings og konkurrence-tøj. Da jeg arbejdede på Club La Santa i 25-30 graders varm, var jeg stor fan af deres SLi Cykel tøj. Det har en super pasform og utrolig lækkert at have på selv efter 7 timer på cyklen😉 Efter at jeg er kommet hjem til det kolde Danmark igen er jeg forsat glad for at kunne bruge Fusions lækker produkter. I den kolde tid fryser jeg ikke når jeg tager Fusions Hot tights på, fordi de er varme og komfortable. De kan også anvendes på cyklen, ved at tage dem ud over sine cykelbukser. Det bedste valg til vinter cykling vil dog være Fusions S3 Bib tights. I konkurrence er jeg kæmpe fan af deres SLi speed suit, det har en lækker tætsiddende pasform og er super aerodynamiske og gør bare at man kan cykel endnu hurtigere!

Mit store mål i 2018 er at blive AG verdensmestre til ITU Long Distance på Fyn. Derudover er der nogen andre stævner som fx Ironman Lanzarote og DM halvironman.

Gennem sæsonen hjælper Fusion mig med at havde det bedste tøj til at træne og konkurrere i. Derudover har jeg et godt sammenarbejde med Club La Santa, som gør at jeg kan komme ned og træne i varmen, hvor alt er samlet på et sted. Når man træner meget er det også vigtigt, at man husker at få den rigtige energi, derfor er jeg rigtig glad for at kunne træne og køre race med 226ERS by organicsport.dk i dunken. Derudover hjælper Djurs Sommerland og JobTeam Aalborg mig i en tid hvor det kan være svært at får det hele til at hænge sammen på en SU.

Søren Selvejer Sørensen