Magnus Ditlev

Magnus Ditlev
På trods af Magnus unge alder på 23 år og kun 5 års erfaring i sporten, så har Magnus allerede etableret sig som en af de kommende verdensstjerner indenfor langdistance triatlon. Meget af dette falder tilbage på Magnus mind-set, dedikation og sans for detaljen i alle aspekter af sit liv og sport. Med en baggrund og bachelor uddannelse som kemi-ingeniør, så har Magnus naturligt en stor interesse for aerodynamik og ligeledes den teoretiske fysiologi bag det at være endurance atlet. Sans for detaljen og dedikation har det også krævet at komme op på dette niveau. For med Magnus baggrund som badminton- og fodboldspiller, så har Magnus ikke haft en almindelig vej ind i sporten, hvor mange atleter kommer fra en af sportens tre discipliner i forvejen. Derfor har det krævet ekstra hårdt arbejde, når man som Magnus starter 2 skridt tilbage ift. sine konkurrenter. 
 
Men Magnus har efterhånden fået indhentet de 2 skridt, som han startede tilbage, hvor han i september fik sin første Pro-sejr i et stjernespækket felt. Her slog han bla. den dobbelte Ironman Hawaii verdensmester, Patrik Lange og stillede cyklen 7min foran de resterende i T2. På baggrund af dette resultat fik Magnus allokeret et Wild-card til den første udgave af PTO Championships i Daytona, hvor Magnus for alvor fik sat sit navn på verdenskortet. Dette gjorde han ved overbevisende at sætte hurtigste bike split og cykle hans vej fra 40. plads efter svømningen til fronten af racet foran hele verdenseliten. 
 
Den kommende sæson er naturligt stadigvæk usikker på grund af Covid-19, men første race står til at blive Challenge Miami, hvor mange af de største navne ligeledes er blevet inviteret til Miami. Derudover er målet af køre Ironman debut ved Ironman Lanzarote og kvalificere sig til Hawaii. Ved Magnus sejr i Polen tilbage i september er han kvalificeret sig Ironman 70.3 VM, som er en af sæsonens helt store mål.