Chris Fischer

Hvad er det, der gør dig unik som atlet
Min kærlighed og dedikation til triathlon.
At jeg sætter en ære i, at dyrke den med ærlighed og oprigtighed.
Min balance mellem familie, arbejdsliv og triathlon på Elite plan.
Kropsfornemmelse, så jeg formår at arbejde med de små ting og hele tiden forbedre mig bare lidt i min stræben efter perfektion.

Hvad er dine største resultater
At vinde og genvinde Challenge Denmark på jernmandsdistancen i 2015-2016.  Begge præstationer vundet fra front tidligt på cyklen. At gentage en bedrift, at køre hurtigere året efter og køre mit eget løb.

Hvilket resultat har haft størst betydning for dig
At køre 8.34 på min første jernmand efter jeg besluttede at prøve igen, at være tæt på det mål om at køre under 8.30 jeg næsten havde dømt tabt. En fornyet tro på mig selv. Det var i Almere i 2014 og indbragte mig en 3. plads til ETU European Championships.

Hvad betyder FUSIONs tøj for dig under træning og konkurrence
Mit tætte samarbejde med Fusion, har givet mig en indsigt i deres måde at arbejde på. Det er betrykkende, at vide, at ens samarbejdspartnere har samme tilgang til deres produkter, som jeg har til min sport. Fusion´s produkter er gennemsyret af deres kompromisløshed, hvorfor jeg altid har det rette tøj til det rette formål.

Jeg kan træne og konkurrere, vel vidende at jeg bærer det bedste våben mod elementerne og kan koncentrere mig om min performance. 

Fødselsdag:  30 december 1982