Andreas Schilling

Hvad er det, der gør dig unik som atlet
Jeg er rigtig god til at forbedre mig og jeg elsker at arbejde med de små ting. Jeg er ikke nødvendigvis den mest talentfulde (hvad det så er, kan vi jo altid diskutere), men jeg er villig og i stand til at ligge et stort stykke arbejde, dag ud og dag ind, som bringer mig langt. Derudover er jeg ikke bange for at satse stort og sætte alt på et bræt.

Hvad er dine største resultater
Jeg opnåede OL-deltagelse i Rio i 2016. Jeg har tre gange været på world cup podiet (2 x 3. pladser og en 2. plads) samt 5 gange i top 10 i WTS-serien. Jeg var også en del af det danske hold, der vandt EM i Relay i 2017.

Hvilket resultat har haft størst betydning for dig
4. plads Stockholm WTS 2016 – det var mit helt store gennembrud på den internationale scene, som gav mig troen på, at jeg kan nå langt, på den måde, som jeg gør tingene.

Hvad betyder FUSIONs tøj for dig under træning og konkurrence
Fusions tøj betyder, at jeg altid kan levere en optimal indsats i træningen, da jeg har tøj, som passer til alle forhold. Komforten i Fusion tøjet gør at jeg aldrig skal bekymre mig omkring det og kan ligge al min energi det rigtige sted, nemlig i træningen.

Jeg er sindsygt glad for at være en del af udviklingen af Fusion nye kortdistancedragt og jeg er overbevist om, at vi når i mål med vores vision omkring at lave verdens bedste tridragt.
Hvem er dine andre sponsorer og hvordan hjælper de dig til at blive bedre
ADP er min hovedsponsor og giver, sammen med Fredericia Idrætsfond, mig det økonomiske fundament, som gør, at jeg kan satse fuldt på sporten og leve min drøm hver eneste dag.

Felt giver mig med deres AR ramme en af de absolut bedste aerodynamiske rammer, som er god under alle forhold. Min cykel er udstyret med Sram Etap, samt hjul og dæk fra Vittoria.

Ceramicspeed leverer lejer, kæder og pulleyhjul og gør at jeg kører på et fuldt optimeret setup.